Mikkel Tschentscher

Selvstændig front-end webudvikler, online marketing-nørd samt stifter af og tidligere partner i kursusvirksomheden Bigum&Co.

Kontakt Mikkel

Om Mikkel Tschentscher

Mikkel Tschentscher er medstifter af og tidligere partner i kursusvirksomheden Bigum&Co og som selvstændig webudvikler hjælper Mikkel til i dag virksomheder og personlige brands med at tilrettelægge, udvikle, markedsføre og optimere digitale strategier.

Medstifter af Bigum&Co
Kursusvirksomheden Bigum&Co Learning ApS udbyder uddannelser og kurser i sociale medier, e-mailmarketing, søgemaskineoptimering og bestræber sig dagligt på, at stå som landets stærkeste på området. 1. august 2015 solgte Mikkel sine andele af virksomheden til øvrige partnere og arbejder i dag som selvstændig webudvikler.

Derudover varetager Mikkel blandt andet udviklingen og markedsføringen af skateparks.dk, den største oversigt over skateparks i Danmark, der gik i luften 1. januar 2014.

Konsulent, underviser og kreativ marketing-nørd
Siden 2006 har Mikkel Tschentscher arbejdet med online marketing og front-end webudvikling i samarbejde med større bureauer og en række af danmarks største personlige brands og i forlængelse heraf startede han i 2010 som freelance webudvikler og ekstern underviser i online marketing.

I dag hjælper Mikkel Tschentscher virksomheder og personlige brands med at tilrettelægge og udvikle digitale strategier.
Se en række udvalgte kunder og udtalelser her

“Mikkel er en mand efter mit hjerte. Eksekverer med lynets hast, har sans for detaljen og er der altid når man har brug for ham.” – Tini Owild

Har du brug for rådgivning?
Søger du råd og vejledning om online marketing i almindelige og de muligheder sociale medier, email marketing i særdeleshed kan gøre for dig og din virksomhed? Så tøv ikke med at tage kontakt.