Nyhedsbrev

Vil du (også) have mine bedste tricks, til at sælge mere på nettet? Jeg skriver om det der virker. Og det der (bestemt) ikke gør. Det kan du få fingrene i. Også uden at være kunde hos mig.

Hvad indeholder nyhedsbrevet?

Jeg skriver om det der virker. Og det der (bestemt) ikke gør. Det kan du få fingrene i. Også uden at være kunde hos mig.

Du kender det. De e-mails du elsker at få, åbne og læse, er som regel fra folk der virkelig bringer noget til bordet. Noget du kan tage til dig med det samme. Noget du kan eksekvere på. Sådanne e-mails sender jeg til dig. Ikke ofte. Men når jeg føler, at mit trick, tip eller trin-for-trin vejledning kan hjælpe dig, til at sælge mere.

Jeg lærer dig med andre ord, det der virker.Hvordan dit website kan få endnu flere besøgende. Hvordan du (med få ændringer) får flere til at købe (endnu) mere, skrive sig op til dit nyhedsbrev, kontakte eller besøge din café/restaurant/butik.

Og hvis du gentagende gange (mod min forventing) ikke føler jeg kan bringe mere til dit bord, så kan du afmelde dig med ét klik nederst i de mails jeg sender. Win-win. Ik?

Gør som mere end 1,300 andre der allerede har fået et forspring

Få gratis online marketing tips og rådgivning direkte i din indbakke.

Helt gratis. Afmeld når som helst.